📰 Wanneer beginnen we?

Wat drijft ons?

De wereld staat in brand. De instituten en politiek luisteren niet meer naar jou als individu. Hierdoor voel je je machteloos om grote problemen aan te pakken. Alleen samen kunnen we een vuist maken en de politiek, instituten en bedrijven laten weten wat we willen.

Tijd voor actie!

Samen maken we de wereld beter! En leuker, want jij bespaart geld, voelt je gesteund door jouw groep en onze coöperatie en hebt invloed op ons en daarmee op de wereld!

Leven doe je met elkaar en elkaar helpen is een primaire levensbehoefte. Hiermee maken wij samen de wereld leuker, rechtvaardiger en menselijker.

Wij zijn géén verzekeraar

Verzekeren is ontstaan vanuit gezamenlijkheid op basis van vertrouwen. Dat is veranderd en wij keren terug naar deze basis.

Wanneer beginnen we

Ons platform gaat in de zomer van 2019 live. Het doel van deze pagina is een indruk te geven van wat wij gaan doen. Deze tijdelijke versie werkt het beste op een laptop of desktop en nog niet op een telefoon. Over een paar weken kun je hier inloggen in ons systeem. Nog even geduld, we zijn bezig met het bijschaven van onze teksten. Bookmark deze pagina alvast, we komen snel met meer informatie. Je kunt ons alvast mailen op helpen@risicodelen.nl als jij interesse hebt in samenwerken of om een groep op te richten.

In de komende maanden tref je hieronder ook onze bijeenkomsten aan in het land.

Over ons

Wij zijn een team dat de verzekeringswereld graag beter wil maken en bestaan uit vier oprichters. De vier oprichters zijn complementair aan elkaar, ambitieus, ideëel en streven naar transparantie.

Verdeling

Jesse van de Hoven, oprichter en bedenker
Dennis Kooijman, marketing en strategie
Hamid Haloti, IT
Luuk de Groot, operatie en financiën

Ons helpen?

Je kunt ons helpen door alvast linkje naar onze website te plaatsen via jouw website of LinkedIn. Of met een donatie natuurlijk.

"You make a living by what you earn; you make a life by what you give."
— Winston Churchill
Responsive image