ūüďį Wanneer beginnen we?

Veilig en op basis van vertrouwen

Wij weten veel van risico's en verzekeren. Daarom weten wij hoe we kunnen zorgen dat jouw geld en gegevens veilig blijven. Wij gaan uit van vertrouwen en sociale cohesie. Dankzij moderne technieken maken we het voor jou eenvoudig en betaalbaar om jouw risico af te dekken en draag jij meteen bij aan een leukere, menselijker wereld. Onze moonshot is "Inkomenszekerheid voor iedereen!".

Een broodfonds zonder het gedoe

Bij een broodfonds moet je zelf een vereniging oprichten en een bestuur vormen. Ons professionele bestuur ontzorgt jou, waardoor jij lekker kan ondernemen.

Wij stellen mensen boven winst en kiezen er bewust voor om jou invloed te geven en mee te laten delen met de winst.

Bestuur

Ons bestuur heeft veel ervaring in de verzekeringswereld en is gedreven om te laten zien dat het veel leuker, menselijker en rechtvaardiger kan. Door uit te gaan van vertrouwen, zorgen we voor een helder, eenvoudig en sociaal inkomensproduct zonder ambtelijke flauwekul.

Jesse van den Hoven heeft veel ervaring als actuaris en Data Scientist en is actief betrokken bij de energiecoöperatie Meerenergie.
"Jarenlang heb ik gewerkt met verzekeringen en op een dag werd mij duidelijk dat voor het toepassen van de algoritmes geen verzekeraar nodig is. Toen ik vader werd, voelde ik een sterke drang om verzekeraars te stimuleren om maatschappelijker te werken en beleggen. Zo kwam ik op het idee van risicodelen als middel om de wereld leuker, menselijker en rechtvaardiger te maken. Voor mijzelf wil ik bereiken dat ik creatief bezig kan zijn door samen met ons team financi√ęle en digitale producten te ontwikkelen en te verbeteren."

Luuk de Groot heeft veel ervaring met het operationeel besturen van verzekeraars.
"Als vader wil je het beste voor je kinderen. Ik voelde daardoor een maatschappelijke verantwoordelijkheid om mijn ervaring in te zetten voor het opzetten van risicodelen."

Contact

Wij willen digitaal werken, dus wij vermelden geen telefoonnummers. Wil jij bellen of persoonlijk contact? Stuur dan een e-mail naar helpen@risicodelen.nl en wij bellen jou of maken een afspraak.

Tijd voor actie!

Samen maken we de wereld beter! En leuker, want jij bespaart geld, voelt je gesteund door jouw groep en onze coöperatie en hebt invloed op ons en daarmee op de wereld!

Leven doe je met elkaar en elkaar helpen is een primaire levensbehoefte. Hiermee maken wij samen de wereld leuker, rechtvaardiger en menselijker.

Wij zijn géén verzekeraar

Verzekeren is ontstaan vanuit gezamenlijkheid op basis van vertrouwen. Dat is veranderd en wij keren terug naar deze basis.

Wanneer beginnen we

Ons platform gaat in 2019 live. Het doel van deze pagina is een indruk te geven van wat wij gaan doen. De tweede helft van oktober kun je hier inloggen in ons systeem. Nog even geduld, we zijn hard bezig! Bookmark deze pagina alvast, we komen snel met meer informatie. Je kunt Aanmelden als jij interesse hebt in samenwerken, om een groep op te richten, om eenvoudig mee te doen met onze open groep, of gewoon aan te melden voor de nieuwsbrief.

In de komende maanden tref je hieronder ook onze bijeenkomsten aan in het land.

Ons helpen?

Je kunt ons helpen door alvast linkje naar onze website te plaatsen via jouw website of LinkedIn. Of met een donatie natuurlijk.

"You make a living by what you earn; you make a life by what you give."‚Ä®‚ÄĒ Winston Churchill
Responsive image