ūüďį Wanneer beginnen we?

Wat drijft ons?

De wereld staat in brand. De instituten en politiek luisteren niet meer naar jou als individu. Hierdoor voel je je machteloos om grote problemen aan te pakken. Alleen samen kunnen we een vuist maken en de politiek, instituten en bedrijven laten weten wat we willen.

Tijd voor actie!

Samen maken we de wereld beter! En leuker, want jij bespaart geld, voelt je gesteund door jouw groep en onze coöperatie en hebt invloed op ons en daarmee op de wereld!

Leven doe je met elkaar en elkaar helpen is een primaire levensbehoefte. Hiermee maken wij samen de wereld leuker, rechtvaardiger en menselijker.

Wij zijn géén verzekeraar

Verzekeren is ontstaan vanuit gezamenlijkheid op basis van vertrouwen. Dat is veranderd en wij keren terug naar deze basis.

Wanneer beginnen we

Ons platform gaat in de zomer van 2019 live. Het doel van deze pagina is een indruk te geven van wat wij gaan doen. Over een paar weken kun je hier inloggen in ons systeem. Nog even geduld, we zijn bezig met het bijschaven van onze teksten. Bookmark deze pagina alvast, we komen snel met meer informatie. Je kunt ons alvast mailen op helpen@risicodelen.nl als jij interesse hebt in samenwerken of om een groep op te richten.

In de komende maanden tref je hieronder ook onze bijeenkomsten aan in het land.

Bestuur

Ons bestuur heeft veel ervaring in de financi√ęle sector en specifiek met verzekeringen. Hierdoor hebben wij veel kennis van het veld en kunnen wij jou zekerheid bieden.

Wij hebben bij verzekeraars gezien wat nodig is en wat er beter kan. Wij gaan uit van vertrouwen, wij hebben onze data op orde, wij weten hoe we inzichten uit onze data kunnen krijgen en hoe die snel te vertalen in goede service en een inleg behorend bij jouw risico (ook wel bekend als dynamic pricing). Wij stellen mensen boven winst en kiezen er bewust voor om jou invloed te geven en mee te laten delen met de winst.

De leden van ons bestuur zijn gekwalificeerd en gedreven om de verzekeringswereld te verbeteren:
Jesse van den Hoven heeft veel ervaring als actuaris en Data Scientist en is actief betrokken bij de energiecoöperatie Meerenergie.
Luuk de Groot heeft met veel ervaring met het besturen van verzekeraars.

Contact

Wij willen digitaal werken, dus wij hebben geen telefoonnummers. Wil jij bellen of persoonlijk contact? Stuur dan een e-mail naar helpen@risicodelen.nl en wij bellen jou of maken een afspraak.

Ons helpen?

Je kunt ons helpen door alvast linkje naar onze website te plaatsen via jouw website of LinkedIn. Of met een donatie natuurlijk.

"You make a living by what you earn; you make a life by what you give."‚Ä®‚ÄĒ Winston Churchill
Responsive image